ye-logo.v1.2

На Хмельниччині побили і пограбували листоношу

Кримінал 2373
55-річна жінка везла на велосипеді пенсію селянам
55-річна жінка везла на велосипеді пенсію селянам

Двоє невідомих на польовій дорозі напали на жінку з молотком і відібрали сумку з пенсійними коштами.

Правоохоронці затримали зловмисників, які пограбували листоношу в Шепетівському районі. Як повідомили в поліції, грабіжники напали на 55-річну жінку, коли та на велосипеді їхала польовою дорогою між селами Березне та Серединці.

“19 квітня близько 12.00 години двоє зловмисників напали на листоношу, завдавши їй декілька ударів молотком по голові. Розбійники знали, що листоноша буде везти пенсію, і чекали на неї, сховавшись за деревом. Чоловіки відібрали сумку, в якій було 12 тисяч гривень, та два мобільні телефони. Загальна сума збитку склала 13 тисяч гривень”, - повідомили у поліції.

Під час опитування можливих свідків та жителів довколишніх сіл дільничні офіцери встановили, що приблизно в той час люди бачили на польовій дорозі двох місцевих юнаків 17 і 18 років. Правоохоронці встановили, що саме вони причетні до скоєння розбійного нападу на листоношу.

Під час проведення слідчого експерименту зловмисники показали місця, де заховали молоток та сумку потерпілої. Також вони повернули викрадені мобільні телефони. Усі речові докази вилучили та долучили до матеріалів провадження. За словами підозрюваних, усі гроші вони розділили і витратили на власні потреби.

За даними правоохоронців, наразі потерпіла із закритою черепно-мозковою травмою перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні Шепетівської центральної районної лікарні. А її кривдникам доведеться відповідати перед законом за частиною 2 статті 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую