ye-logo.v1.2

Три обіцянки новопризначеного голови облдержадміністрації та перше завдання Адміністрації Президента

Політика 4191
Головне мірило роботи - інвестиції та робочі місця
Головне мірило роботи - інвестиції та робочі місця. Фото: автора

Новопризначений керівник області Олександр Корнійчук у своїй першій промові у ролі голови Хмельницької ОДА задекларував перші обіцянки і напрямки роботи.

Як повідомляв сайт «Є», сьогодні перший заступник глави адміністрації Президента Віталій Ковальчук представив нового голову Хмельницької ОДА Олександра Корнійчука.
Він зазначив, що головними показниками у роботі новопризначеного керівника будуть не декларація про «сприяння, підтримку і контроль», а реально залучені інвестиції та створені робочі місця в області.
«Єдиним мірилом результативності роботи буде не що інше, як нові робочі місця. Я хочу, щоб ми всі разом, незалежно від того, у кого які політичні вподобання чи соціальні зрозуміли, що час протистояння пройшов, вибори минули і в нас принаймні три роки на побудову і створення єдності», – сказав Віталій Ковальчук.
Він вручив Олександру Корнійчуку посвідчення голови адміністрації, а той у свою чергу запевнив, що служитиме області вірою та правдою.
«Насамперед хочу подякувати громаді області, яка мене підтримала та якій обіцяю служити вірою та правдою. Це призначення не є для мене нагородою, а великим іспитом і відповідальність за рівень життя кожного громадянина, тому буду працювати так, аби відчувати кожну проблему, з якою зустрічаються мої земляки», – зазначив Олександр Олександрович.
Він також задекларував, що виступатиме за перезавантаження влади, щоправда не уточнив якої.

«Я, як і тисячі українців, які стояли на Майдані виступаю за перезавантаження влади. Кожен своїм прикладом має показати впевненість у тому, що ми разом можемо досягти змін. А це в першу чергу відкритість влади, подолання корупції та забезпечення послідовного економічного зростання і розширення наших економічних можливостей. Нам потрібне усвідомлення того, що не через крики і взаємні звинувачення, а через злагоду та працю зможемо рухатися вперед. Я готовий до співпраці та діалогу. Закликаю до співпраці політичні партії та громадські організації», – заявив Корнійчук.

Коментарі:

Саша 28.04.2016 22:29

А нічого, що голова адміністрації трохи іншим має займатися? корупція - це прерогатива правоохоронних органів, а відкритість усі побачили коли Корнійчук був у парламенті і коли керував Прусом. Шкода мені наш народ, що ним керуватиме людина, яка навіть не уявляє чим має займатися голова. Він же уявлення не має що має робити і як в структурі все влаштовано! Позор Президенту за такого представника!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую