ye-logo.v1.2

На Хмельниччині легалізували понад 800 тіньових працівників

Економіка 1766
Люди отримували зарплату в конвертах
Люди отримували зарплату в конвертах. Фото: kiyany.obozrevatel.com

Фіскальники і надалі шукають порушників.

Цього року співробітники Державної фіскальної служби Хмельницької області виявили 843 найманих: працівників, які отримували заробітну плату в «конвертах». Вони не сплачували податок на доходи фізичних осіб та єдиний соціальний внесок.

“672 фізичних особи залучено до державної реєстрації, як суб’єктів підприємницької діяльності. В цілому за результатами перевірок роботодавцям, які не забезпечили соціальний захист праці найманих осіб, донараховано 2,2 мільйона гривень ПДФО та ЄСВ”, - повідомляють податківці.

Як зауважують у фіскальній службі, у Хмельницькому 14 неоформлених працівників виявили зокрема в салонах краси та перукарнях. За результатами співбесід з 26 фізичними особами-підприємцями зареєстровано 43 найманих працівники.

Окрім того, фіскальники звітують про перші результати відпрацювання і так званих «народних підприємців». Окремі з них уже зареєстрували свою діяльність та офіційно оформили трудові відносини з найманими працівниками. За результатами здійснення фактичних перевірок ряду громадян, які працювали без державної реєстрації, матеріали направлено до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую