ye-logo.v1.2

Мер Хмельницького призначив одразу трьох керівників підрозділів

Політика 9573
Борис Ткач, новий керівник управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради
Борис Ткач, новий керівник управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради. Фото: з архіву

Один із Дніпропетровська, другий з Рівного, третій місцевий.

Два управління та один департамент Хмельницької міської ради отримали нових керівників. Відповідні розпорядження підписав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Так, на посаду начальника управління комунального майна з посадовим окладом 1845 гривень призначено Мирослава Трещова. Економіст, агроном, державний управлінець, кандидат економічних наук приїхав до Хмельницького з Дніпропетровська. Останнє місце роботи – помічник-консультант нардепів-свободівців Рудика та Осуховського. У березні цього року, під час обговорення його кандидатури серед громадськості в приміщенні міськради, Мирослав Миколайович заявив, що структурні підрозділи міськвиконкому розміщені по всій центральній частині, через що люди мають бігати, щоб вирішити свої справи. А тому необхідно подумати над тим, щоб збудувати нове приміщення міськвиконкому, куди буде зручно приходити і громадянам і самим чиновникам.

На посаду директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів з окладом 2030 гривень Олександр Симчишин призначив Олександра Чорнієвича, кандидатуру якого «засвітили» лише три дні тому. Він родом з міста Дубно Рівненської області, за фахом інженер-геодезист, закінчив Львівську політехніку. Був Олександр Богданович навіть помічником депутата-свободівця Львівської міської ради Святослава Макітри.

Ще одне призначення – управління охорони здоров’я. Його з посадовим окладом 1845 гривень очолив Борис Ткач, який є керівником крайової організаціх Всеукраїнського лікарського та депутатом Хмельницької обласної ради від ВО «Свобода». Кандидатуру Бориса Васильовича три дні тому підтримала громадська рада при міськраді, на якій вже нинішній керівник медичної галузі міста заявив: «Грубість у взаєминах лікаря та пацієнта – неприпустима».

Коментарі:

Проскуровчанин 29.04.2016 16:35

Невже Ткач проміняє оселець на чиновницький дрес-код? Чи він і перебуваючи на посаді буде козакувати?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую