ye-logo.v1.2

Волочиська футбольна команда зберігає лідерство в чемпіонаті України

Спорт 2500
Вже 7 травня Агробізнес в Волочиську прийматиме івано-франківський Тепловик Прикарпаття
Вже 7 травня Агробізнес в Волочиську прийматиме івано-франківський Тепловик Прикарпаття. Фото: vk.com

Незважаючи на поразку в Вінниці, команда "Агробізнес" поки що лідирує в групі 3.

 Волочиський футбольний клуб "Агробізнес" провів свій третій матч чемпіонату України серед аматорів. Якщо в попередніх двох чемпіони Хмельницької області здоубли шість очок, то з Вінниці повернулися з нулем.

Команді Андрія Донця не вдалося на виїзді переграти ФК "Вінниця", хоча моментів біля воріт суперника створили чимало. Спочатку Тарас Пліс міг відкривати рахунок, але йому забракло точності на 34 хвилині, а наприкінці першого тайму й Андрій Скакун провиб зльоту з метрів 11-ти вище воріт.

А ось у другому таймі господарі притиснули "Агробізнес" і, як результат, на 68 хвилині відкрили рахунок. Цей гол став єдиним у матчі, завдяки чому ФК "Вінниця" здобув перемогу 1:0.

Поразка в Вінниці все одно залишила волочиську команду на першій сходинці в турнірній таблиці. В "Агробізнеса" 6 очок, у "Вінниці" -4, тернопільської "Ниви" - 3 (але в обох цих командах ще є гра в запасі), івано-франківського "Тепловика Прикарпаття" - 1 бал.

Саме івано-франківці стануть наступним суперником "Агробізнеса". Вже 7 травня ці команди зіграють у Волочиську. Нагадаємо, в Івано-Франківську команда Андрія Донця перемогла з рахунком 3:0

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую