ye-logo.v1.2

Двоє чоловіків у Дунаївцях побили підприємця і забрали в нього сумку з грошима

Кримінал 3807
Зловмисники вкрали сумку з грошима і пістолетом
Зловмисники вкрали сумку з грошима і пістолетом. Фото: telegrafist.net

У сумці також був травматичний пістолет.

Дунаєвецькі поліцейські розшукують двох чоловіків, які здійснили розбійний напад на місцевого підприємця. Подія трапилась вранці 28 квітня в смт. Дунаївці на вулиці Спортивній (навпроти Центрального ринку). Як повідомляє Дунаєвецька поліція на сторінці у Фейсбуці, зловмисники нанесли тілесні ушкодження 46-річному чоловікові та насильно забрали сумку, де були гроші та травматичний пістолет. Після скоєного нападники втекли.

«Прикмети нападників: на вигляд 25 років, спортивної тілобудови, зріст близько 180 см, обличчя світле. Були одягнуті в штани, куртку та бейсболки чорного кольору. Зі слів очевидців, чоловіки можуть бути близнюками або родичами у зв’язку з тим, що вони схожі між собою. За словами свідків намалювали фотопортрет одного із злочинців», - йдеться у повідомленні поліції.

Інформацію про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують винних, тому просять громадян, яким щось відомо про подію, або осіб які підходять під опис, повідомити Дунаєвецький відділ поліції (смт. Дунаївці, вул. Колгоспна, 42), телефон (03858) 3-14-75, 31878 або 102. Конфіденційність поліцейські гарантують.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую