ye-logo.v1.2

Від війни до романтики: на концерті Світлани Тарабарової хмельницька публіка плакала, сміялась і співала

Культура 2214

Артистка дала у Хмельницькому «світлий концерт».

 В обласному академічному муздрамтеатрі імені М. Старицького у рамках всеукраїнського туру виступила Світлана Тарабарова. Хмельничани, які прийшли на «світлий концерт», плакали, сміялись, співали і танцювали разом з артисткою.

«Привіт, Тернопіль», — з’явився на екрані напис перед концертом. Хмельничани, які були у залі, подумали, що організатори переплутали міста. Однак це так співачка вирішила розважити публіку: «Ой. Не Тернопіль? Жартую. Привіт, коханий Хмельницький! Вітаємо вас на світлій стороні музики».

Про війну, біль, любов і радість - близько 20 авторських пісень заспівала Тарабарова. Глядачі почули улюблені хіти «Мы верим в любовь», «Мир всем», «Забывай», «Радуга», «Дай мне знак» та нові пісні із альбому «Вірю.Знаю». «Альбов вийшов жорстким, але я не можу робити вигляд, що нічого не відбувається», - сказала співачка.

Тарабарова вийшла на сцену у світлому вбранні

З болем і гіркотою Світлана Тарабарова говорила про війну і захисників, про полеглих героїв. Подекуди не стримувалась і на обличчі були помітні сльози. Зі співачкою плакав і зал. "Хочу жити без війни", "Повертайся живим" і абсолютно нові, "Любов" і "Ніколи знову" зачіпали за живе.

Артистка і співала і грала на музичних інструментах

«Ми всі сподівались, що зміни будуть на краще, але з півночі прийшла біда, яку ми не очікували. Як ніж у спину. І ті ж самі хлопці, які вийшли на барикади на Майдані, добровольцями поїхали на Схід. Я часто запитувала себе, що керує людиною, яка їде на фронт. Відповідь я знайшла в їхніх очах. Безперечно, це – любов», - звернулась артистка до залу.

Світлана багато говорила із залом

Світлана не просто співала: вона спілкувалась, концерт став її діалогом із залом. З перших акордів співачка прикувала до себе увагу сотень очей глядачів. Від сповнених гіркотою пісень про війну вона плавно перейшла до лірики і романтики, навіть розповіла історію свого першого кохання, що не залишило байдужими жіночу половину публіки. 

Артистка з болем говорила про захисників

Після концерту в зал вкинули великі білі кулі, хмельничани танцювали під хіти, а на сцені ще довго Тарабарова роздавала автографи і, як і обіцяла, - не пішла зі сцени поки не підписала кожному диск зі своїм альбомом "Вірю.Знаю".

Співачка розповіла, як закохалась у 17 років

У зал кинули велетенські білі кулі

Зі співачкою танцювали всі охочі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую