ye-logo.v1.2

Двоє хмельницьких веслувальників – володарі Кубка України

Спорт 1994

У Дніпропетровську двоє хмельничан прогнозовано піднялися на найвищу ступень п’єдесталу. Щоправда, для Дмитра Янчука перемога далася важче.

Кубок України з веслування на байдарках та каное пам’яті Юлії Рябчинської – це не тільки боротьба за почесний трофей, а бій за місце в олімпійській збірній України в Ріо-2016. І двоє хмельничан – Павло Алтухов та Дмитро Янчук зробили крок на шляху до Олімпіади.

Павло Алтухов у змаганнях каноїстів на 1000 метрів здобув впевнену перемогу, випередивши на півтори секунди полтавчанина Едуарда Шеметила.

Ще в одному виді програми, де триває боротьба за місце в олімпійській збірній - каное-двійці на дистанції 1000 метрів, була запекла боротьба. Хмельничанин Дмитро Янчук разом із львів’янином Тарасом Міщуком виграли Кубок України в дуету Юрій Вандюк-Андрій Рибачок з Волині. Хмельницько-львівський дует випередив суперників на 0,21 секунду і суддям, щоб оголосити переможців, довелося «зазирати» у фотофініш. Тепер обидва екіпажі продовжуть боротьбу за олімпійську ліцензію на етапах Кубка світу.

Пропонуємо вашій увазі фінальні запливи, перемогу в яких здобули хмельничани:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую