ye-logo.v1.2

У Кам’янці будуватимуть басейн майже за 23 мільйони гривень, в якому має бути... піаніно

Суспільство 5210
Будівництво спортзалу з басейном обійдеться бюджету майже 23 мільйони гривень
Будівництво спортзалу з басейном обійдеться бюджету майже 23 мільйони гривень. Фото: з архіву

Будівництвом спортивного залу з басейном і котельнею для Кам’янець – Подільської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст. «Славутинка» займеться чернівецька фірма.

22 мільйони 988 тисяч та 412 гривень – саме за таку суму приватне підприємство «Будмонтаж-2001» зголосилося збудувати в Кам’янці-Подільському басейн на вулиці Лесі Українки, 71.

Чернівецька фірма стала єдиною, яка погодилася на це будівництво. Справа в тому, що ще в вересні минулого року було розпочато проведення процедури закупівлі робіт, але бажаючих не було. В листопаді 2015 році комунальний заклад знову вийшов на торги, але… у них знову жодна фірма не взяла участі.

Тому комітетом з конкурсних торгів було обрано переговорну процедуру закупівлі робіт «Будівництво спортивного залу з басейном і котельнею Кам’янець – Подільської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст. «Славутинка» по вул. Л. Українки, 71, м. Кам’янець - Подільський Хмельницької області», яка провели на підставі п.4 ч.2 ст.39 Закону України «Про здійснення державних закупівель» (замовником торгів було двічі відмінено процедуру закупівлі через відсутність достатньої кількості учасників).

Згідно тендерної документації, спортивний зал з басейном і котельнею має з’явитися до кінця 2017 року. В новобудові, між іншим, згідно технічного завдання, має бути пасажирський ліфт, різні тренажери та навіть піаніно «Україна».

Чернівецькою компанією «Будмонтаж-2001» володіє Микола Дембіцький. Саме його фірма в грудні минулого року, за результатами тендеру, отримало замовлення від Міністерства оборони України на реконструкцію казарми під житловий будинок в Одесі на вулиці Фонтанська дорога, вартістю 20,45 мільйонів гривень. Також, минулорічного грудня перший окремий відділ капітального будівництва Державної прикордонної служби України за результатами тендера уклав угоду з ПП «Будмонтаж – 2001» на будівництво трьох дев’ятиповерхових будинків на вулиці Шевченка, 46, що в Хмельницькому. Вартість цієї угоди становить майже 35 мільйонів гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую