ye-logo.v1.2

У Кам'янці шукають нападника на жінок: “маніяка” впізнали вже в 40 чоловіках

Кримінал 2803
Зі слів потерпілих правоохоронці склали фоторобот нападника
Зі слів потерпілих правоохоронці склали фоторобот нападника. Фото: hm.npu.gov.ua

Кам'янчани активно телефонують до поліції, коли бачать осіб, схожих за ознаками.

У Кам'янці-Подільському правоохоронці вже більше тижня розшукують чоловіка, який з колючим предметом нападав на жінок. До поліції звернулись восьмеро потерпілих, наймолодшій з яких 10 років. Як розповідають поліцейські, напади відбувались лише 25 і 26 квітня, і більше не повторювались.

Правоохоронці склали фоторобот нападника, й містяни активно повідомляють про схожих чоловіків. Як зазначила старший інспектор поліції Кам'янця-Подільського Ольга Шморгал, на впізнавання приводили вже близько сорока схожих за описом осіб.

“Люди телефонують, вже близько 40 чоловіків доставлялось у відділок, проводилось впізнання. Фоторобот не досконалий, дівчата не можуть пояснити, як саме виглядав зловмисник. Були чоловіки дуже схожі на портрет, але жінки не впізнавали в них нападника”, - каже старший інспектор поліції.

За даними правоохоронців, у руках нападник тримав, швидше за все, шило або цвях. Усі потерпілі здали відповідні аналізи, однак результати поки не відомі. За словами Ольги Шморгал, лікарі запевняють, що знаки, які залишились на тілі потерпілих, не характерні для шприца.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень правоохорнці відкрили кримінальні провадження. Як відомо, чоловікові на вигляд 30-40 років, зріст — 160-170 сантиметрів, середньої тілобудови, волосся темне, був одягнений у темний спортивний одяг. Очевидно, лівша, оскільки всі потерпілі отримали поранення у правий бік.

При наявності будь-якої інформації про місце знаходження правопорушника правоохоронці просять звертатися до Кам’янець-Подільського відділу поліції (м. Кам’янець-Подільський, вул. Шевченка,27), або за телефонами 102 чи 0972528750.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую