ye-logo.v1.2

Наш репортаж: Жіноче регбі в Хмельницькому

Спорт 4571

Сьогодні, 7 травня, у вищій лізі першості країни з регбі-7 серед жінок відбулися поєдинки першого туру.

Команди західного регіону на спорткомплексі "Поділля" провели поєдинки нового чемпіонату України з регбі-7 в вищій лізі. Для збірної Хмельницької області цей старт став дебютним на такому рівні. І подолянки доволі вдало провели домашній тур.

Фаворитом західної зони вважалася команда "Леви" зі Львова. Саме з нею і грали свій перший матч хмельничанки. На жаль, підопічні Василя Лазоренка поступилися досвідченішим суперницям. Та програли мінімально - 10:5.

Команда зі Львова виграла усі свої матчі першого туру.

Натомість вже в другому поєдинку збірна Хмельницької області здобула першу свою "вікторію". Занісши дві спроби, господарки першого туру здолали РК "Панянки" з Тернополя з рахунком 10:0 і отримали чудовий шанс посісти друге місце за підсумками туру. Для цього необхідно було лише виграти й наступний матч. Що, власне, подолянкам і вдалося.

Хмельничанки (у сірих футболках) свою першу перемогу здобули над "Панянками" з Тернополя.

Ірина Щербанюк (з м’ячем) схоже вирішила піти батьківською стежкою - її батько Сергій свого часу грав за хмельницький регбійний клуб.

У заключному матчі збірній Хмельниччині протистояла команд ДЮСШ "Кременець" з Тернопільської області. Гості не змогли дати бій хмельничанкам, які з першої до останньої хвилин матчу "летіли" вперед до залікової зони тернополянок. У підсумку рахунок матчу 41:0. Більше, ніж переконлива перемога подолянок.

Команді з Кременця не вдалося занести хоча б одну спробу в залікову зону хмельничанок.

Втримати гравців збірної Хмельницької області було важко.

Хмельничанки в останньому матчі туру здобули приголомшливу перемогу з рахунком 41:0.

Отож, а підсумками першого туру західну зону чемпіонату України з регбі-7 серед жінок очолив РК "Леви" зі Львова. Збірна Хмельницької області - на другому місці. Вже за два тижні відбудуться матчі другого туру, які, скоріше за все, пройдуть у Кременці Тернопільської області.

Команда Василя Лазоренка - друга за підсмуками першого туру.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую