ye-logo.v1.2

Ікону з Афону привезуть на Хмельниччину

Суспільство 2575
 Особливо часто до цієї ікони звертаються жінки
Особливо часто до цієї ікони звертаються жінки. Фото: kiev-ukr.segodnya.ua

Святиня з часточкою мощів у п’ятницю прибуде до Хмельницького.

Афонська ікона Святої Рівноапостольної Марії Магдалини з часточкою її святих мощей незабаром прибуде до Хмельниччини.

Як написав у Фейсбуці Митрополит Хмельницький і Кам'янець-Подільський Антоній Махота, прикластися до святині можна буде у Хмельницькому, в Свято-Андріївському кафедральному соборі (вул. Козача, 69).

В обласному центрі 13 травня (п’ятниця) о 18:00 годині відбудеться урочиста зустріч ікони, а вже 14 травня (субота) о 9:00 годині запланована Божественна літургія.

У місті Полонне зустрічатимуть ікону в Свято-Троїцькому храмі (центр, вул. Лесі Українки, 135а) 14 травня о 16:30. В Шепетівку святиня прибуде у Свято-Володимирський храм (вул. Судилківська, 2а) 15 травня о 9:00 годині. А в Славуті 15 травня о 18:30 годині запланована молебень перед іконою у Свято-Покровському храмі (вул. Кузувкова, 16а).

За переказами, Марія Магдалина була вірною послідовницею Ісуса Христа, яка була зцілена ним. Вона першою побачила Ісуса, котрий воскрес, і сповістила про це апостолів. ЇЇ зараховано до лику святих. Як запевняють священнослужителі, чудотворна ікона позбавляє від багатьох хвороб, поганих звичок і пристрастей. Особливо часто до неї звертаються жінки – вони просять у неї щастя в сімейному житті і здорових дітей.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую