ye-logo.v1.2

Студент привіз до Хмельницького арсенал боєприпасів із зони АТО

Кримінал 1921
Студент каже, що віз зброю до музею
Студент каже, що віз зброю до музею. Фото: facebook.com

На залізничному вокзалі зброю в нього вилучили.

У Хмельницькому сьогодні, 11 травня, на залізничному вокзалі близько 14.00 години у 18-річного студента виявили міні-арсенал боєприпасів. Хлопець приїхав потягом сполученням «Маріуполь — Львів».

Як повідомили в поліції, під час перевірки металошукачем у студента виявили 4 пристрої, схожі на гранати Ф-1, 6 магазинів до автоматів, 2 ножі, 1 накладку на приклад та вікно для прицілу. Як виявилось, гранати були розрядженими, а магазини пусті.

«Хлопець розповів, що займається волонтерством. Сам є студентом Шепетівського медичного коледжу і часто їздить в зону АТО, де навчає бійців правилам надання першої медичної допомоги. Предмети, які в нього вилучили, він віз нібито для музею», - зазначають у прес-службі поліції області.

Зараз на місці події працюють слідчі та вибухотехніки. За попередньою інформацією, гранати і справді були розряджені, а магазини — пусті. А от ножі, швидше за все, належать до холодної зброї. Усі вилучені предмети у визначеному порядку будуть направлені на експертизу, за результатами якої можна буде говорити про їхню бойову придатність.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую