ye-logo.v1.2

Через жарт про замінування поліцейські евакуювали людей з 11 ломбардів у Кам'янці-Подільському

Кримінал 2153
Фото: hm.npu.gov.ua

Правоохоронці шукають жартівника.

 У Кам'янці-Подільському через анонімне повідомлення про замінування евакуювали працівників і відвідувачів 11 ломбардів поблизу центрального ринку. Як повідомили у поліції, на місце події виїхали усі екстрені служби. Спеціалісти-вибухотехніки перевірили всі приміщення, однак вибухівки не знайшли.

Як зазначила старший інспектор поліції Кам'янця-Подільського Ольга Шморгал, наразі тривають оперативні заходи щодо встановлення особи жартівника.

“За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років”, - сказала Ольга Шморгал.

Як зазначили в прес-службі поліції області, повідомлення про замінування надійшло сьогодні, 12 травня, близько 9-ї години ранку. Однак жодного уточнення, який саме ломбард заміновано, заявник не надав.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую