ye-logo.v1.2

Одностайна позиція хмельницьких нардепів у голосуванні за призначення Юрія Луценка Генпрокурором України

Політика 3150
Усі нардепи від Хмельниччини, судячи з голосування, хочуть бачити Юрія Луценка Генпрокурором
Усі нардепи від Хмельниччини, судячи з голосування, хочуть бачити Юрія Луценка Генпрокурором. Фото: solydarnist.org

Верховна Рада України дала згоду на призначення лідера фракції «Блок Петра Порошенка» Генеральним прокурором України.

Сьогодні, 12 травня, парламент 264 голосами «за» підтримав проект «Постанови про надання згоди на призначення Президентом України Луценка Ю.В. на посаду Генерального прокурора України» (№4654) в другому читанні та в цілому.

Примітно, що всі народні депутати України, які в Верховній Раді представляють Хмельницьку область, взяли участь у голосуванні. До того ж, проявили однакову позицію. «БППшники» Роман Мацола, Сергій Мельник, Володимир Мельниченко, Андрій Шинькович, а також Олександр Ксенжук з «Народного фронту», позафракційний Олександр Герега, Віктор Бондар з «Партії «Відродження» і Сергій Лабазюк з «Волі народу» - всі вони натиснули на кнопку «За». Принаймні, такий результат видала система для голосування, результати якого оприлюдненні на сайті Верховної Ради України.

Нагадаємо, 29 березня, коли в парламенті голосували за надання згоди на звільнення Президентом України Віктор Шокіна з посади Генерального прокурора України, подільські обранці не були такими одностайними. Роман Мацола, Сергій Мельник, Володимир Мельниченко, Олександр Ксенжук натиснули на кнопку «за». Андрій Шинькович та Віктор Бондар були відсутніми, а Олександр Герега – проти.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую