ye-logo.v1.2

Корнійчук призначив собі заступників

Політика 4012
Поки що всі призначені Олександром Корнійчуком заступники маю приставку в.о.
Поки що всі призначені Олександром Корнійчуком заступники маю приставку в.о.. Фото: з архіву

Щоправда, усі троє – з приставкою «виконуючий обов’язки».

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук визначився з кандидатурами своїх заступників. Після того, як з посади першого заступника голови ОДА звільнився Василь Процюк (це сталося 4 травня), в команді Олександра Олександровича залишився лише один заступник – Володимир Кальніченко. Утім, не надовго.

Одразу троє «нових» заступників з’явилися з приставкою «тимчасово виконуючий обов’язки». Так, першим заступником Корнійчука став вже екс-начальник управління промисловості та інфраструктури Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації Олег Гуменний.

На посаду керівника апарату обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук призначив Олега Кузьмінчука, який декілька років тому був першим заступником голова Славутської РДА, а на місцевих виборах у 2015 році був кандидатом у депутати Хмельницької облради від «Народного контролю», партії, осередок якої очолював нинішній губернатор.

Ще одним виконуючим обов’язки заступника голови ОДА став Валерій Олійник, вже екс-керівник відділу сім’ї, молоді та спорту Хмельницької РДА, який в грудні 2015 року перейшов у РДА працювати з посади начальника управління освіти Хмельницької міської ради.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую