ye-logo.v1.2

Нардеп: необхідна зміна системи прокуратури На правах реклами

Політика 1923
Фото: прес-служби нардепа

На сьогоднішній день абсолютно правильно, коли реформою Генпрокуратури буде займатися людина не з системи.

Таку думку висловив нардеп Сергій Лабазюк після призначення Юрія Луценка на посаду Генерального прокурора України. 
За словами політика, група «Воля народу» підтримала Юрія Луценка на цій посаді, оскільки вважає, що неможливо змінити Генпрокуратуру людьми зсередини.
«Сьогодні це би виглядало, як «бджоли проти меду»… Саме тому ми дали шанс і можливість зробити це людині, яка в багатьох речах досить гостра і принципова. Віримо, що Юрій Віталійович не буде безапеляційно виконувати вказівки згори, а проллє світло на темні плями, чого чекає вся Україна», - зазначив він.
Сергіій Лабазюк нагадав слова автора «сінгапурського дива» Лі Кван, який свого часу сказав, як почати боротьбу з корупцією.
 «Почніть з того, що посадіть трьох своїх друзів – ви точно знаєте, за що, вони знають, за що, і народ вам повірить». Сподіваюсь, Луценко буде принциповим у цьому. Все, що я можу побажати Юрій Луценку - так це щоб він пам'ятав про те, що час швидкоплинний, прокурором він буде не вічно», - наголосив він.
При цьому Сергій Петрович додав, що підтримав проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Генеральної прокуратури України (№ 4645 ). 
«Лунають багато думок щодо недемократичності даного законопроекту. Моє особисте переконання, що саме цим Законом ми зможемо зламати корупційну, бюрократичну та непрозору систему органів прокуратури. Потрібна зміна системи. Звичайно, не все ідеально, але вірю, що тільки жорсткими діями ми міняємо Україну у правильному позитивному руслі», - зазначив народний депутат.
 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую