ye-logo.v1.2

Третій місяць позаду – час обновлювати гардероб

Спорт 3299
А ще цього тижня я мала змогу по спілкуватись з першою вихованкою Віталія Іриною Олійник.
А ще цього тижня я мала змогу по спілкуватись з першою вихованкою Віталія Іриною Олійник.

Все частіше чую від колег: «Вихудла, як тріска!». Однак тріски під 70 кг ще не бачила :)

А от реально розсмішила подруга моєї мами, яка, дізнавшись про мої тренування в спортклубі «Evolution» порадила терміново припинити, аби я не стала «анорексичною».
Три місяці групових тренувань з особистим тренером Віталієм Безносюком дали своє. І хоч вага рухається назад не так, як би хотілося, але свої стабільні «мінус 8 кг» за 90 днів я все ж скинула.
Скажу відверто, переживала за святкові вихідні. Адже тижневий «Ultra All Inclusive» відпочинок у свекрухи на Великдень міг повернути назад усі попередні зігнані калорії і кілограми. Втім, яким же було моє здивування, коли після вихідних ваги показали 69 кг. УРА! Нарешті стрілки рухнулись назад в сторону шостого десятка!
Але найприємніше – це мінуси в сантиметрах. Адже, погодьтесь, 8 сантиметрів в об’ємі стегон – це таки приємне досягнення. Як каже один знайомий, за це треба тобі поставити бюст: закопати по пояс в землю і облити бетоном.

Поряд з цими результатами відчуваю і значні покращення у фізичній підготовці. Наприклад, моє домашнє завдання - вправу БЮРПІ, я уже виконую за 1 підхід і трохи менше як за 15 хвилин. Спочатку без відпочинку я ледве могла виконати 20 бюрпі.
Крім того, залежно від настрою, ще можу самостійно до Д/З додати по сотні присідань чи пресу. Особливо легко це робиться під час перегляду якогось фільму чи телепрограми. Тіло виконує рухи автоматично, а ти просто спостерігаєш за сюжетом на екрані.
А ще цього тижня я мала змогу по спілкуватись з першою вихованкою Віталія Іриною Олійник. На жаль, Ірина змушена була зійти з спортивної дистанції проекту «Маю ціль» через проблеми зі здоров’ям. Але все одно шалено сумує за спортзалом та, звичайно, улюбленим тренером. І з нетерпінням чекає, коли знову можна буде займатись в спортклубі «Evolution».

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую