ye-logo.v1.2

Футзал. "Спортлідер+" - "Продексім": "Майстерність перемогла"

Спорт 2406

Хмельницька команда провела свій останній матч у нинішньому чемпіонаті України серед команд "Екстра-ліги".

Хмельничанам, щоб продовжити боротися за бронзові медалі чемпіонату України, потрібно було сьогодні обов’язково перемагати херсонський "Продексім". Тоді б команда Романа Ковальчика мала б шанс на "бронзу" ще й в завтрашньому матчі. Але, після двох поразок у Херсоні, хмельницький "Спортлідер+" не зміг "розмочити" рахунок у серії до трьох перемог і завершив сезон матчем 14 травня в Хмельницькому.

Вже на 4 хвилині матчу гості, завдяки індивідуальній майстерності екс-гравця "Спортлідера+" Олексія Фетька відкрили рахунок у матчі. Після цього, хмельничани значно оживилися і не раз загрожували воротам Кирила Ципуна. Але голкіпер "Продексіма" на відмінно захищав свої ворота, а тому рахунок у матчі тривалий час зберігався незміннним. А на 18 хвилині херсонці забили вдруге. Гол став не досить логічним, але... Михайло Волянюк зумів пробити Іллю Бакинського.

Михайла Волянюка з херсонського "Продексіма" втримати було доволі важко. Як підсумок він забив два голи в ворота хмельницького "Спортлідера+".

Руслан Шеремета, капітан "Спортлідера+", віддав декілька чудових пасів на своїх партнерів, але втілити їх у голи так і не вдалося.

За рахунку 0:2 в другому таймі здавалося, що "Спортлідер+" піде всіма силами вперед. Але гравці "Продексіма", завдяки "високому" пресингу, не давали хмельничанам як слід організувати свої атака. Тому й не дивно, що доволі довго на табло залишалося 0:2. І це при тому, що хмельничани з середини другого тайму почали грати з порожніми воротами, випустивши на майданчик в якості 5 польового гравця Руслану Шеремету. Та господарям таки вдалося "розмочити" рахунок та подарувати власним вболівальникам інригу, завдяки голу Дмитра Мартиненка. Утім, через три хвилини "Продексім" знову забив - цього разку відзначився Євген Ланко. Віддати належне "Спортлідеру+", команда не зупинилися. Минуло лише 13 секунд і рахунок став 2:3. Після удару Дмитра Калукова, м’яч влучив у Віталія Скорогота опинився в сітці воріт Ципуна.

Кирило Ципун, голкіпер "Продексіма", попри помилку, через яку хмельничани забили перший гол, провів доволі непоганий матч.

Дмитро Калуков, один із найдосвідченіших гравців "Спортлідера+", завжди був націлений на ворота херсонського клубу. 

Андрій Лисенко (№15) часто потрапляв під активний пресинг херсонських гравців.

Хмельничани продовжили грати в більшості з оголеними власними воротами. Але досягнути бажаного так і не зуміли. Натомість пропустили ще два голи - від Михайла Волянюка та Андрія Скорого, який вразив порожні ворота вже на останній хвилині матчу.

У матчі "Спотрлідер+" - "Продексім" глядачі стали свідками доволі швидкого футзалу в виконанні обох команд.

Наставник "Продексіма" Ігор Москвичов, безумовно, після матчу був адоволений результатом. Та висловив сподівання, що його команда наступного сезону боротиметься за вищі місця, ніж третє. Адже "апетит приходить під час їжі". Головний тренер "Спортлідера+" Роман Ковальчик зазначив, що в протистоянні за "бронзу" перемогла майстерність. Адже в складі "Продексіма" чимало гравців, які вже не перший рік грають в "Екстра-лізі". А, щодо сьогоднішнього поєдинку, який став останнім у цьому сезоні, зауважив, що його команда тактично переграла суперника, але... "У таких ключових іграх наприкінці сезону майстерність взяла своє, - заявив Роман Миколайович. - Хоча по грі... всі три матчі ми дуже добре зіграли".

У третьому матчі "бронзової серії" було чимало боротьби, але в межах правил.

Херсонський "Продексім" повертається додому в якості бронзового призера чемпіонату України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую