ye-logo.v1.2

Вільна боротьба. На домашньому чемпіонаті хмельничанки здобули чотири нагороди

Спорт 2520
Понад 70 спортсменок у Хмельницькому змагалися за нагороди чемпіонату України з вільної боротьби
Понад 70 спортсменок у Хмельницькому змагалися за нагороди чемпіонату України з вільної боротьби. Фото: Асоціації спортивної боротьби України

У Хмельницькому пройшла першість України з вільної боротьби серед жінок.

 Попри те, що чемпіонат відбувся в Хмельницькому, господарі турніру не змогли виставити найбільшу кількість учасниць, оскільки це не передбачено регламентом. Але наші борці взяли не кількістю, а якістю, тим паче, що не всі провідні борчині України взяли участь у змаганнях, оскільки готуються до Олімпіади.

Честь області захищали семеро спортсменок, яким вдалося здобути чотири медалі різного ґатунку. Так, у ваговій категорії до 58 кілограмів, у сутичці за бронзову нагороду зійшлися дві хмельничанки – Дарія Сич та Анна Войтова. Сильнішою, а отже і бронзовою призеркою, стала Анна Войтова.

У ваговій категорії до 63 кілограмів бронзову медаль виборола Юлія Паштерян. Ще дві медалі хмельничанки здобули в ваговій категорії до 69 кілограмів. Так, на стадії півфіналу зустрілися дві наші борчині – Ганна Урода та Крістіна Шостацька. Перемогу та путівку до фіналу здобула Ганна Урода, а Крістіна отримала шанс на «бронзу», яким і скористалася, вигравши сутичку в Катерини Шакаловою з Харкова. А ось Ганна Урода в фіналі змагань поступилася Аллі Белінській з Херсона та стала срібною призеркою чемпіонату України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую