ye-logo.v1.2

Хмельницькі працівники СБУ ліквідували мережу з контрабанди та збуту психотропів

Кримінал 1876
Товар збували через Інтернет
Товар збували через Інтернет. Фото: sbu.gov.ua

Речовину реалізовували під виглядом засобів для схуднення.

 Співробітники Служби безпеки України у Хмельницькому ліквідували канал контрабанди психотропної речовини сибутрамін та лабораторію з фасування харчових добавок без дозвільних документів.

Як повідомили в прес-центрі СБУ, сибутрамін контрабандно переправлявся до України з Азії та реалізовувався оптом під виглядом засобів для схуднення.

«Окрім контрабанди психотропів, ділки імпортували різноманітні харчові добавки для схуднення, потенції, покращення самопочуття тощо. Фасували їх на території обласного центру без дозвільних документів та пакували у коробки відомих брендів. Потім харчові добавки продавали через Інтернет в Україні та сусідніх країнах», - повідомили правоохоронці.

Ділки мали цілу лабораторію з фасування харчових добавок

Під час обшуків у зловмисників вилучили значну кількість готової продукції, що за попереднім висновком, містить усвоєму складі сибутрамін, різноманітні харчові добавки, обладнання для їх фасування та пакування.

Вилучені предмети та речовини направлено на експертизу, за результатами якої члени злочинного угруповання будуть притягнуті докримінальної відповідальності.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую