ye-logo.v1.2

Хмельниччина з початку року експортувала товарів на 1,4 мільярда гривень

Економіка 1489
До топ торгівельних партнерів Хмельниччини при експорті увійшли Польща, Великобританія, Молдова, Німеччина та Росія
До топ торгівельних партнерів Хмельниччини при експорті увійшли Польща, Великобританія, Молдова, Німеччина та Росія. Фото: severcity.info

Хмельницькою митницею оформлено 8 тисяч 752 декларації.

Бізнес-спільнота Хмельниччини за результатами зовнішньоекономічної діяльності перерахувала до державного бюджету 537 мільйонів гривень митних платежів. Порівняно з аналогічним періодом 2015 року це більше на 137 мільйонів гривень.

“У грошовому еквіваленті загальний товарообіг склав 3,7 мільярда гривень. Зокрема, вартість експортованих товарів становить 1,4 мільярда гривень, баланс імпортованих товарів оцінюється у 2,3 мільярда гривень”, - зазначають митники.

Як зауважують у фіскальній службі, вагові обсяги оформлених товарів склали 287 тисяч тонн. При цьому обсяги експортних товарів склали 194 тисячі тонн, імпортна продукція становить у загальній вазі 93 тисячі тонн.

За звітний період Хмельницькою митницею оформлено 8 тисяч 752 митних декларації. До топ торгівельних партнерів Хмельниччини при експорті увійшли Польща, Великобританія, Молдова, Німеччина та Росія. Першу п'ятірку країн, які найбільше імпортують продукцію на терени області, складають Польща, Німеччина, Швейцарія, Великобританія та Нідерланди.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую