ye-logo.v1.2

На Хмельниччині нарахували 26 мільйонерів

Економіка 2222
Найбільше доходів подоляни задекларували від успадкованого та подарованого майна
Найбільше доходів подоляни задекларували від успадкованого та подарованого майна . Фото: kyiv.comments.ua

А от минулого року їх було на одного більше.

 У ході кампанії декларування доходів та майнового стану 26 мешканців Хмельниччини задекларували свої доходи у розмірі, що перевищують 1 мільйон гривень. Про це повідомили у фіскальній службі області.

Загальна сума доходу цих багатіїв становить 66,9 мільйона гривень. Мільйонери мають сплатити податку на доходи у бюджет - 6,8 мільйона гривень, військового збору – 732 тисячі гривень. 

Як зазначають фіскальники, загалом декларації про доходи та майновий стан до податкових інспекцій Хмельниччини подали 11611 громадян. Сума задекларованого доходу становить 678 мільйонів гривень, це на 94 мільйони гривень більше проти показника 2015 року.

Найбільше доходів подоляни задекларували від успадкованого та подарованого майна — це 203 мільйони гривень. Майже сотня мешканців задекларувала іноземні доходи, 40 декларацій подано громадянами з приводу отримання інвестиційного прибутку, загальна сума таких доходів склала 34 мільйони гривень.

Зауважимо, що за підсумками минулорічної деклараційної кампанії у нашому краї нараховувалось 27 осіб, які через податкову декларацію зафіксували мільйонні доходи.

Читайте також: Статки нардепів із Хмельниччини та Рейтинг доходів хмельницьких депутатів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую