ye-logo.v1.2

Танець музики, архітектури і фотографії: у Хмельницькому покажуть виставку "Місто, джаз, ритм"

Афіша 2564
Світлини показують загальні аспекти сприйняття музики і архітектури
Світлини показують загальні аспекти сприйняття музики і архітектури. Фото: надане організаторами

Автори покажуть роботи про місто і красу імпровізації.

 Хмельничан та гостей міста запрошують 26 травня у музей-студію фотомистецтва, де відбудеться презентація виставки "Місто, джаз, ритм" киянок Інни Оскольської та Тіни Грач. Переглянути фотографії можна буде до 14 червня.

“Головна ідея проекту «Місто, джаз, ритм» – показати загальні аспекти сприйняття музики і архітектури, яким однаково властиві політ душі, фантазії, позитивні вібрації, емоційна виразність і вільний ритм. Ми представляємо роботи про місто і красу імпровізації”, - розповідають автори виставки.

Тіна Грач спеціалізується на джазовій фотографії, другий рік поспіль її роботи входять в клубну колекцію Київської школи фотографії. Інна Оскольська - фотограф, переможець (Гран-прі) Х міжнародного салону художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову 2015», на якому вона стала володаркою бронзової статуетки «Летючий птах» за фото «День незалежності в селі Веприк». Роботи Інни Оскольської виставлені у Стамбулі та Москві.

Відкриття виставки відбудеться у четвер, 26 травня, о 16 годині у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую