ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: у третьому турі «лише» 17 голів

Спорт 1594

На відміну від другого ігрового дня, в якому було забито 22 голи, «день третій» був не таким щедрим на голи.

Матчем відкриття 3 туру чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги став поєдинок у Волочиську, де місцевий «Агробізнес» приймав хмельницьке «Поділля». Волочиська команда, яка в двох попередніх поєдинках забила 11 голів, цього разу не змогла вразити ворота суперника. Не забили й хмельничани. Отож, 0:0.

З таким же рахунком завершився ще один матч, в якому зійшлися ФК «Дунаївці» та городоцький «Епіцентр-Вікторія». Натомість на станції Дунаївці місцева «Громада» потішила своїх вболівальників двома голами в воротах нетішинського «Енергетика-Миклуша».

А от в інших двом матчах був справжній голепад. Так, у Старокостянтинові місцевий «Случ» розгромив старосинявську команду «ОТГ» з рахунком 7:0. А в Хмельницькому, де зустрілися «ДЮСШ-1» та кам’янець-Подільська «Фортеця» було забито 8 голів. Щоправда, не в одні ворота, як у Старокостянтинова. «Фортеця» змогла здобути три очки на виїзді, вигравши в хмельничан 5:3.

Вже 25 травня стартує 4 тур. У Городку «Епіцентр-Вікторія» прийматиме «Агробізнес». Інші ж матчі пройдуть 28 травня. «Фортеця» вдома зіграє з «Енергетиком-Миклушем», «ОТГ» в Старій Синяві прийме «ДЮСШ-1». ФК «Дунаївці» в рідних стінах прийматиме «Случ» зі Старкостянтинова, а «Случ» із Красилова вдома зіграє з «Громадою».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую