ye-logo.v1.2

Підприємства Хмельниччини сплатили понад 10 мільйонів гривень екологічного податку

Економіка 1322
Фото: seminars.dtkt.ua

З них трохи більше 8 мільйонів надійдуть до місцевих бюджетів, решта — до державного.

У цьому році від підприємці області до бюджетів усіх рівнів надійшло 10,5 мільйона гривень екологічного податку. У фіскальній службі кажуть, що у порівнянні з минулим роком сума надходжень на охорону довкілля збільшилась на 2,6 мільйонів гривень.
“Згідно розподілу коштів із загальної суми до місцевих бюджетів надійшло 8,4 мільйона гривень екологічного податку, до державного бюджету – 2,1 мільйона гривень. Платниками екологічного податку на Хмельниччині є понад 2 тисячі підприємств. Це суб'єкти господарювання, юридичні особи, що не провадять господарську (підприємницьку) діяльність. Також - бюджетні установи, громадські та інші підприємства, організації, постійні представництва нерезидентів, під час діяльності яких на території України здійснюються викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря; у водні об'єкти; утворюються радіоактивні відходи; а також тимчасово зберігаються радіоактивні відходи їх виробниками понад установлений в ліцензії строк” - повідомляють фіскальники.
Загалом у 2015 році витрати на екологію Хмельниччини зросли на 27 відсотків – до 212 мільйонів гривень. Майже половина з цієї суми була використана на очищення зворотних вод. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую