ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському відкрили ще одну меморіальну дошку бійцю АТО Миколі Гордійчуку

Суспільство 1764
Миколу вшанували в рідному університеті
Миколу вшанували в рідному університеті. Фото: Зі сторінки у Фейсбуці міського голови Михайла Сімашкевича

Це вже другий пам'ятний знак загиблому воїнові.

У Кам'янці-Подільському сьогодні, 26 травня, з'явилась ще одна меморіальна дошка загиблому бійцю Миколі Гордійчуку. Встановили її на на фасаді навчального корпусу факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології Кам'янець-Подільського національного університету імені І.Огієнка.

Відкриття меморіальної дошки приурочили до 30-го дня народження Миколи. Нагадаємо, що хлопець був бійцем батальйону спецпризначення "Гарпун", відомим серед пластунів як "Гризун", а серед друзів і музикантів - як NIK Своєрідний.

Загинув доброволець на Донбасі 22 липня 2015 року під час виконання військового обов'язку. Микола був учасником команди КВН «Наш Формат», ведучим молодіжної програми «Шоу Кадрів», засновником та солістом гуртів «Своєрідне» «The Dendy». Під час Революції Гідності був бійцем 15 сотні Самооборони Майдану.

Посмертно “Гризуна” нагородили найвищою нагородою міста Кам'янця-Подільського - “За заслуги перед міською громадою”, а також пластовою відзнакою - Залізним Пластовим Хрестом. А у березні цього року меморіальну плиту Миколі встановили у рідній школі - ЗОШ №7. Також друзі на його честь записують альбом “Пам’ятаємо”. Завершити планують до річниці його загибелі, 22 липня цього року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую