ye-logo.v1.2

На Хмельниччині зібрали майже 90 мільйонів гривень військового збору

Суспільство 1646
Другий рік поспіль сплата військового збору проходить під девізом «Хочеш отримати мир – сплачуй військовий збір!»
Другий рік поспіль сплата військового збору проходить під девізом «Хочеш отримати мир – сплачуй військовий збір!». Фото: з архіву

Це більше, ніж у минулому році за такий же період часу.

З доходів мешканців Хмельниччини до державного бюджету мобілізовано 87,5 мільйона гривень військового збору. Ця сума надійшла з початку року. Про це повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб фіскальної служби області.

“Темп росту у порівнянні з минулим роком склав 104,1 відсотка, що в абсолютній величині це означає збільшення надходжень на 3,4 мільйона гривень”, - зазначають фіскальники.

«В області досягнуто позитивної динаміки надходжень з цього стратегічного платежу. Загалом щомісячна сплата складає в середньому 20 мільйонів гривень. Цей показник значно перевищує минулорічні надходження», - зазначив очільник регіонального відомства ДФС Анатолій Марценюк.

Разом з тим у Державній фіскальній службі Хмельниччини звертають увагу роботодавців краю, які виплачують своїм працівникам «сіру» заробітну плату і таким чином занижують військовий збір, аби своєчасно і в повному обсязі сплачувати відрахування з реальних заробітків найманих робітників.

Нагадаємо, що платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за нарахування військового збору до бюджету є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую