ye-logo.v1.2

У зоні АТО загинув комбат із Хмельниччини

Суспільство 9509

Завтра з ним прощатимуться в столиці - на Алеї Героїв

Командир 3-го батальйону 72-ої окремої механізованої бригади Андрій Жук загинув унаслідок бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків на Донбасі. Українські воїни потрапили в засідку терористів під Волновахою.

«Командир батальйону очолив групу, яка вийшла розвідати це місце й потрапила в засідку. Під час бою він був поранений, він уже помер, коли йому надавали медичну допомогу», - про це "5 каналу" повідомив прес-офіцер оперативно-тактичного угруповання "Маріуполь" Віталій Кирилов.

Як написав на своїй сторінці в «Фейсбук» журналіст Юрій Бутусов, завтра, 29 травня, з Героєм прощатимуться в Києві. «Завтра на Алеї Героїв Небесної сотні (вул..Інституська) у виходу з метро Хрещатик о 15.00 - прощання з командиром 3-го батальону 72-ї білоцерківської механізованої бригади Андрієм Жуком. Позивний "Мауглі". 36 років. Загинув вчора в бою з розвідгрупою противника під Волновахою. Його солдати залишилися живими. А він пішов першим і прийняв на себе вогонь».

Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в «Фейсбук» повідомив, що доручив підготувати нагородні документи на Андрія Жука.

 

Ймовірно, що Андрія Жука поховають у Хмельницькому 30 травня. Герой навчався у школах Кам'янки та Станова Городоцького району, а потім став військовим, вступивши та закінчився Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую