ye-logo.v1.2

Запитання вечора: «Чому відсутній зв’язок в «Київстару» ?

Суспільство 6478
Вирогідно, що роблеми зі зв
Вирогідно, що роблеми зі зв'язком відчули абоненти Київстару в декількох західних областях. Фото: pravda.com.com

Чимало абонентів оператора скаржаться на те, що не можуть подзвонити.

 Сьогодні, 28 травня, ввечері абоненти «Київстар» у Хмельницькій області не змогли додзвонитися на жоден номер, який є в їхній записній книжці. І, схоже, незрозуміла ситуація триває й надалі.

У Хмельницькому, за спостереженнями журналіста «Є», проблеми зі зв’язком почалися приблизно о 19.00 та о 21.00 все наче відновилося. Утім, судячи з повідомлень подолян у соцмережах, проблема й досі є не лише в обласному центрі, а в інших районах області.

Аби дізнатися, що відбувається, ми зателефонували до оператора «Київстар». Та поговорити з «Живою людиною» не судилося. Спочатку зв’язок обривався після приблизно двох хвилин очікування з’єднання з оператором, а потім… він обірвався після понад 11 хвилини очікування.

На офіційному сайті «Київстару» - жодної інформації. А ось у групі компанії в одній із соцмереж, під обуреннями в коментарях абонентів, з’явилася відповідь «Київстару»: «Друзі, виникли раптові технічні складнощі зі зв'язком в Рівненській, Волинській, Хмельницькій, Тернопільській областях. Спеціалісти займаються їх усуненням. Очікуваний термін до 29.05.2016 1:00. Перепрошуємо за незручності. Світлана».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую