ye-logo.v1.2

Футбол. Несподіванка в Дунаївцях і 15 голів за тур

Спорт 2296
Случ із Старокостянтинова втратив свої перші очки в чемпіонаті області з футболу
Случ із Старокостянтинова втратив свої перші очки в чемпіонаті області з футболу. Фото: з архіву

Завершилися всі матчі 4 туру чемпіонату України з футболу.

Після матчів чергових матчів обласної першості відбулися зміни на горі турнірної таблиці. Насамперед, трохи несподіваному результату в Дунаївцях, де місцева команда змогла вистояти перед натиском віце-чемпіонів минулого року – футболістів старокостянтинівського «Случа». Матч між ФК «Дунаївці» та «Случем» завершився бойовою нічиєю.

Натомість інший «Случ» - красилівський, зміг взяти свої чергові очки, завдяки чому піднявся на друге місце. «У першому таймі ми забили один гол, у другому ще один, і, здавалося, все буде добре, - каже тренер красилівчан Лев Сергеєв. – Та суперник зміг відіграти один м’яч і було стало доволі нервово. На щастя, наші хлопці змогли забити ще раз і перемогти «Громаду» зі станції Дунаївці з рахунком 3:1».

А в Кам’янці-Подільському «Фортеця» не змогла здолати «Енергетик-Миклуш» з Нетішина, зігравши 1:1. Ще один матч – у Старій Синяві, між місцевим «ОТГ» та хмельницькою командою «ДЮСШ-1» завершився з рахунком 2:1 на користь господарів. І це перші очки в сезоні для старосинявців.

Нагадаємо, що ще раніше волочиський «Агробізнес» у Городку виграв у «Епіцентра-Вікторії» з рахунком 5:1. А ось хмельницьке «Поділля» цей тур пропускало.

Матчі 5 туру розпочнуться 1 червня поєдинком у Кам’янці-Подільському, де «Фортеця» прийме «Поділля». Наступні ігри пройдуть 4 червня. «Громада» на станції Дунаївці зіграє з командою із Городка, «Агробізнес» вдома прийматиме «ОТГ», а в Хмельницькому зіграють «ДЮСШ-1» та «Енергетик-Миклуш». Центральним матчем туру стане поєдинок у Старокостянтинові, де зіграють два «Случи» - місцевий та красилівський. Між іншим, за словами Лева Сергеєва, планується виїзд вболівальників із Красилова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую