ye-logo.v1.2

Демобілізованих учасників АТО запрошують на безкоштовний медичний огляд

Здоров'я 3223
Головне завдання акції — покращити надання медичної та психологічної допомоги
Головне завдання акції — покращити надання медичної та психологічної допомоги. Фото: firtka.if.ua

Захисників кличуть перевірити і покращити своє здоров'я.

В області 23 травня стартує місячник «Дні здоров’я» для демобілізованих учасників АТО. Головне завдання акції — покращити надання медичної та психологічної допомоги, пропаганда здорового способу життя.

Як повідомляють у Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни, акція триватиме до 23 червня. Учасники АТО (демобілізовані) можуть звернутися в профілактично-лікувальні заклади області - це місцеві і районні поліклініки за місцем проживання.

У Хмельницькому це поліклініки №1, №2, №3, №4. Вся медична допомога безкоштовна: огляди, УЗД, лабораторні обстеження, лікування зубів, зубопротезування та інші.

“Безкоштовними медичними послугами можуть користувати лише демобілізовані учасники АТО, котрі мають посвідчення або довідку. Усі медичні працівники області повідомлені про місячник і надаватимуть необхідну допомогу та консультації”, - розповідає працівниця госпіталю Ольга Шелепало.

Також захисники зможуть отримати направлення на реабілітацію. Детальну інформацію можна дізнатись за номером телефону 0-3822-2-25-08 (приймальний покій або довідка Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни).

Коментарі:

МРТ КТ Хмельницький 18.05.2017 22:35

https://xn----ttbeqkc.xn--j1amh/ Медичний центр МРТ КТ Ультрадіагностика 0671200165 або 654065

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую