ye-logo.v1.2

Поліція затримала хмельничанина, який 11 років переховувався від слідства

Кримінал 1962
Зараз затриманий в ізоляторі
Зараз затриманий в ізоляторі. Фото: sputnik.az

Для втікача родичі виготовили фальшивий паспорт.

 Хмельницькі оперативники минулого тижня у Рівненській області затримали вбивцю, який 11 років переховувався від слідства. Наразі чоловік перебуває у слідчому ізоляторі.

Як повідомили в прес-службі поліції, у 2003 році четверо хлопців в одному з під’їздів багатоповерхівки у мікрорайоні Гречани забили чоловіка до смерті. Судові тяжби тривали протягом двох років. Як результат — кожен із підозрюваних отримав по 8 років позбавлення волі.

“На сьогодні троє із них уже відбули покарання. А от четвертому на момент вчинення злочину було 17 років. Міра запобіжного заходу неповнолітньому не обиралась, він регулярно відвідував суди, проте на останнє засідання не прийшов. З 2005 року чоловік перебував у розшуку за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України”, - зазначають правоохоронці.

За даними правоохоронців, протягом 6 років зловмисник переховувався в Туреччині у родичів. У цей час в Херсонській області для втікача родичі виготовили підроблений паспорт громадянина України, який видали на інше прізвище та ім’я. З ним чоловік і повернувся з-за кордону. Останні 2 роки 31-річний зловмисник жив у Рівненькій області та займався бурштиновим промислом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую