ye-logo.v1.2

Регбі. Злива завадила хмельничанам здобути «срібло»

Спорт 2252
Хмельницький регбійний клуб Еволюшн Севенс зберігає високі шанси на здобуття срібних нагород чемпіонату України з регбі-7
Хмельницький регбійний клуб Еволюшн Севенс зберігає високі шанси на здобуття срібних нагород чемпіонату України з регбі-7. Фото: з архіву

Утім, шанси хмельницьких регбістів на здобуття нагород доволі високі.

У Харкові відбувся заключний тур чемпіонату України з регбі-7, після якого повинні були визначитися усі призери першості. Однак, свої корективи внесла погода. Через зливу, що почалася, тур так і не дограли.

«Ми провели два поєдинки в групі, в яких виграли обіграли київські «Політехнік» 35:0 та «Ребелс» 43:0, - каже президент федерації регбі в Хмельницькій області Олег Плахотнюк. – Вийшли до півфіналу, а далі… Всі ігри скасували через сильну зливу. Тому повернулися до Хмельницького так і не догравши матчі 3 туру. Тепер у Федерації регбі України вирішують, що робити далі. Є два варіанти – дограти тур у серпні, або встановити результати усього чемпіонату за підсумками двох турів».

Нагадаємо, хмельницька команда «Еволюшн-Севенс» після двох турів посідає друге місце та претендує на срібні нагороди. Якщо буде вирішено дограти матчі 3 туру і хмельничанам у півфіналі не доведеться грати проти харківського «Олімпу» чи одеського «Лідерса», то наші регбісти вже можуть приміряти на себе срібні медалі чемпіонату.

Зазначимо й те, що в серпні на День Незалежності в Хмельницькому найсильніші клуби України розіграють Кубок України. Ну, а поки в регбі-7 настає пауза. Та це не означає, що хмельницькі регбісти йдуть на відпочинок. Вже цього вік-енду на них очікує виїзний матч чемпіонату України з регбі-15 – в івано-франківську РК «Поділля» зіграє проти РК «Роланда», в якого нещодавно виграли в товариському матчі з рахунком 33:19.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую