ye-logo.v1.2

Хмельницькі патрульні контролюватимуть відпочинок на пляжі Південного Бугу увесь купальний сезон

Суспільство 2280
Купальний сезон у Хмельницькому стартуватиме 1 червня
Купальний сезон у Хмельницькому стартуватиме 1 червня. Фото: з архіву

Триватиме сезон із червня по вересень.

На виконкомі міської ради 26 травня прийняли рішення про те, що купальний сезон у Хмельницькому стартуватиме 1 червня завершиться 1 вересня. У міській раді розповідають, що у прийнятому документі зазначено, що одне місце організованого літнього відпочинку хмельничан - міський пляж на лівому березі річки Південний Буг.

“Відповідно до Правил охорони життя людей на водних об'єктах України, купання та масовий відпочинок людей дозволяється тільки у місцях масового відпочинку на водних об’єктах, визначених місцевими органами місцевого самоврядування. Нагадуємо, що забороняється купатися дітям до 12 років без нагляду батьків. За їх безпеку під час самостійного відпочинку на воді відповідають батьки. Користуватися плавзасобами дітям до 16 років заборонено”, - кажуть у міській раді.

Хмельничан просять дотримуватися правил поводження на воді та у місцях масового відпочинку. За безпекою та правопорядком увесь купальний сезон слідкуватимуть працівники патрульної патрульної поліції міста. 

Коментарі:

Автор 31.05.2016 14:39

Так! Саме 26 травня і мали на увазі! Дякуємо за уточнення, вже виправили!

Ірина Панасюк 31.05.2016 14:13

"На виконкомі міської ради 26 червня прийняли рішення про те, що купальний сезон у Хмельницькому стартуватиме 1 червня завершиться 1 вересня". Ви мали на увазі 26 травня?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую