ye-logo.v1.2

На Хмельниччині 40 осіб оштрафували за спалювання сухої трави

Суспільство 1536
За самовільне спалювання сухостою штрафують
За самовільне спалювання сухостою штрафують. Фото: svet-life.com.ua

Тривають рейдові перевірки щодо виявлення порушень правил пожежної безпеки.

 На Хмельниччині до адміністративної відповідальності притягнули 38 осіб за порушення вимог пожежної безпеки в лісах. Загальна сума штрафних санкцій становить 2108 гривні. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція області.

Окрім того, за самовільне випалювання рослинності притягнули до адміністративної відповідальності дві особи, яких оштрафували на 1054 гривні.

Державна екологічна інспекція закликає дотримуватись правил протипожежної поведінки в природних екосистемах, щоб не стати ані порушниками правил пожежної безпеки, ані винуватцями пожежі. Інспектори постійно проводять рейдові перевірки та здійснюють цілодобове чергування з метою попередження та виявлення порушень правил пожежної безпеки в лісах, лісосмугах та на об’єктах природно-заповідного фонду Хмельницької області.

“Це не тільки тягне за собою відповідальність, згідно статей Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального Кодексу України, але й суттєво погіршує якість природного середовища», - наголошують інспектори.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую