ye-logo.v1.2

Схожі зовні та різні за характером: у Хмельницькому відбувся парад близнят

Суспільство 3762
3-річні Михайлик і Миколка прийшли на парад з батьками
3-річні Михайлик і Миколка прийшли на парад з батьками. Фото: автора

Заявлено 76 пар учасників.

Сьогодні, 31 травня, у Хмельницькому відбувся парад близнят. Вже вп'яте в обласному центрі відбувається такий захід. Організатори кажуть, що з кожним роком кількість учасників збільшується.

“Акція відбувається вп'яте, і цього разу хочемо встановити рекорд України, - каже заступник начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Олена Мандзій. - У найпершому параді близнят взяло участь 35 пар, а у минулому році їх було 50. Цього року маємо 76 заявок. Кликали не лише діток, а всіх бажаючих - і дорослих, і малюків, і вагітних жінок. Для діток багато організовуємо свят напередодні Дня захисту дітей. Тому вирішили обрати якусь категорію, і зупинились на близнюках”.

За її словами, немає однакових людей, але в близнюків є їх дзеркальне відображення. За ними дуже цікаво спостерігати і спілкуватись.

“Екзамени одна за одну здаємо, не буду казати хто за кого. - розповідає учасниця параду Вікторія Лабунець. - Ми із сестрою студентки, навчаємось у ХНУ. Для нас викладачі роблять багато поблажок”.

Вікторія та Олександра кажуть, що їм викладачі роблять поблажки

“Бути близнятами безумовно круто, - додає сестра Олександра. - Навіть викладачі підігрують нам. Вони нас не розрізняють, і у цьому є величезний плюс”.

Аню і Аліну й досі не розрізняють однокласники

“Моїм дівчаткам, Ані та Аліні по 9 років, от тільки закінчили 3-й клас. Їх і досі не розрізняють ні вчителі, ні однокласники, - розповідає мама Наталя Присяжна.

“Нам не образливо, що нас не розрізняють, тільки смішно. На уроках відповідаємо одна за одну”, - каже Аня Присяжна.

Маргарита і Мирослава 1-го вересня стануть школярками

Близнята колоною пройшлися від магазину “Дитячий світ” до кінотеатру Шевченка. Там на сцені їх чекав концерт, конкурси та розваги.

На парад прийшли навіть трійнята

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую