ye-logo.v1.2

У відтінках рожевого: хмельницьких панянок запрошують на велопарад

Суспільство 1729
Леді одягнуться в рожеве і сядуть на велосипеди
Леді одягнуться в рожеве і сядуть на велосипеди. Фото: з архіву

Любителькам двоколісного транспорту радять не вдягати високі підбори.

 Леді на велосипеді у рожевому крутитимуть педалі вулицями Хмельницького вже цієї неділі, 5 червня. Панянок запрошують на четвертий дівочий велопарад в обласному центрі. Раніше велосипедистки їздили у компанії м’яких іграшок, прикрашали велосипеди живими квітами та вдягали вишиванки та віночки з польових квітів на свято Івана Купала.

Головна організаторка дівочих велопарадів Ольга Брила каже, що довго міркувала над темою цього заїзду, однак вибрала саме рожевий колір не зважаючи на стереотипи.

“На перший погляд така тема дуже банальна. Однак мені здається, що зі сторони рожева велоколона виглядатиме дуже мило. Наче дві несумісні речі: міцні, надійні велосипеди та тендітні, ніжні, трішки мрійливі леді. Саме контраст підкреслюватиме наше гармонійне співіснування”, - каже Ольга.

Як зазначають організатори, парад проїде центральними вулицями міста та буде нескладним. Колона почне рух від кінотеатру Шевченка вулицею Володимирською, Героїв Майдану, Свободи, Європейською, Гагаріна, Соборною, Подільською, Свободи, Проскурівською та фінішує також біля кінотеатру Шевченка. Загальна довжина маршруту лише 3,5 кілометра.

Велосипедисток просять обирати зручне вбрання для велопараду та знайти тонку межу між красою та комфортом. Категорично не рекомендується обирати одяг з “летючими” елементами, що можуть застрягти у ланцюгу чи зажуватись гальмами. Також любителькам двоколісного транспорту радять не вдягати високі підбори. 

Велопарад у відтінках рожевого відбудеться 5 червня. Збір учасниць о 17:00 годині біля кінотеатру Шевченка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую