ye-logo.v1.2

Комбату 72-ї бригади Андрію Жуку посмертно присвоїли звання майора

Суспільство 1907
Військовослужбовець загинув 27 травня унаслідок бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків у зоні АТО
Військовослужбовець загинув 27 травня унаслідок бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків у зоні АТО. Фото: mil.gov.ua

Військовослужбовець із позивним “Мауглі” загинув смертю хоробрих на Донбасі.

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак за виявлені мужність і героїзм присвоїв хмельничанину Андрію Жуку, який загинув на Сході України, чергове військове звання «майор» посмертно. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Нагадаємо, що кілька днів тому, після надходження повідомлення про диверсійно-розвідувальну групу ворога, командир третього батальйону 72-ї окремої механізованої бригади Андрій Жук, позивний «Мауглі», особисто очолив операцію з її виявлення та загинув унаслідок бойового зіткнення.

Поховали комбата у Хмельницькому, провести в останню дорогу бійця з позивним “Мауглі” прийшли сотні людей: рідні, побратими, колишні колеги прикордонники, волонтери, студенти, представники влади і просто небайдужі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую