ye-logo.v1.2

У Хмельницькому буде професійний футбольний клуб!

Спорт 4600
Євген Бейдерман (у центрі) каже, що вже наприкінці липня Поділля дебютує в другій лізі чемпіонату України з футболу
Євген Бейдерман (у центрі) каже, що вже наприкінці липня Поділля дебютує в другій лізі чемпіонату України з футболу. Фото: з архіву

Відбулося чергове засідання Комітету з атестації футбольних клубів Федерації футболу України.

Головне рішення для вболівальників хмельницького футболу - це видача атестатів клубам, який надає право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд клубів ПФЛ України спортивного сезону 2016/2017 років. І в переліку цих клубів – хмельницьке «Поділля».

Окрім хмельничан, лави другої ліги можуть поповнити Балкани» з села Зоря Одеської області, вінницька «Нива-В» , одеська «Жемчужина» та «Рух» Винники» з Львівщини.

«Я був у Києві, забрав наш атестат і тепер можу заявити: «Поділля» гратиме в другій лізі, - у телефонній розмові з журналістом сайту «Є» сказав Євген Бейдерман, президент хмельницького футбольного клубу. – Поки нічого не буду розповідати про спонсорів клубу, бо насьогодні головне, що ми повертаємо професійний футбол до Хмельницького». 

Нагадаємо, що в Хмельницькому професійного футбольного клубу немає з 14 листопада 2013 року. Саме тоді хмельницьке «Динамо», яке виступало в другій лізі, надіслало листа до ПФЛ, в якому повідомило, що за відсутності фінансування прийнято рішення припинити діяльність професійної футбольної команди.

Попередньо ПФЛ планує розпочати новий футбольний сезон у другій лізі 24 липня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую