ye-logo.v1.2

Обласна першість з футболу: 13 голів у ворота однієї команди

Спорт 2081
У 5 матчах команда з Волочиська забила 29 голів, а пропустила лише один
У 5 матчах команда з Волочиська забила 29 голів, а пропустила лише один. Фото: з архіву

Завершилися всі матчі 5 туру чемпіонату Хмельниччини з футболу серед команд Прем'єр-ліги.

Центральним матчем туру став поєдинок у Старокостянтинові, де місцевий "Случ" приймав красилівський клуб, який також називається "Случем". Цей поєдинок охрестили "случівським дербі". Та й ажіотажу додавав той факт, що команди сперечалися за друге місце в турнірній таблиці. "Суперечку" виграли господарі - 3:1.

А на станції Дунаївці " Громада" приймала "Епіцентр-Вікторію" з Городка. Гості забили на один гол більше і виграли матч з рахунком 2:1. Ще одна виїзна перемога дісталася "Енергетику-Миклушу" з Нетішина. "Енергетик" в Хмельницькому обіграли "ДЮСШ-1" з рахунком 3:1.

Але найрезультативншій матч усього чемпіонату пройшов у Волочиську, де лідер змагань "Агробізнес" приймав старосинявську "ОТГ". Виявляється, не лише в хокеї команди можуть забити більше десяти голів. Команда Андрія Донця та Ігоря Шишкіна "розтрощила" гостей з рахунком 13:0. "Звісно, ми думали, що рахунок буде таким, - каже старший тренер "Агробізнеса". - Але наші хлопці грали до останньої секунди, бо кожен матч першості розглядаємо як підготовку до поєдинків у чемпіонаті України серед аматорів. Вже завтра, 6 червня, будемо знати, з ким гратимемо в чвертьфіналі аматорської першості та будемо готуватися до поєдинків, які пройдуть 11 та 18 червня".

Нагадаємо, ще раніше свої матчі 5 туру провели кам'янецька "Фортеця" та хмельницьке "Поділля". Матч завершився перемогою "Фортеці".

У наступному турі, ігри якого пройдуть 11 червня, "Поділля" прийматиме "ДЮСШ-1", "ОТГ" у Старій Синяві зіграє з "Громадою". У Городку зіграють "Епіцентр-Вікторія" та "Случ" зі Старокостянтинова. Інший "Случ" - красилівський, вдома прийматиме ФК "Дунаївці". А ось матч "Агробізнеса" та "Енергетика-Миклуша" пройде 15 червня.

Турнірне становище після 5 туру: 1. "Агробізнес" - 13 очок (5 матчів), 2. "Случ" С. - 10 (4), 3. "Случ" К. - 9 (4), 4. "Фортеця" - 8 (5), 5. "Дунаївці" - 5 (3), 6. "Поділля" - 4 (3), 7. "Епіцентр-Вікторія" - 4 (4), 8. "Енергетик-Миклуш" - 4 (4), 9. "Громада" - 4 (5), 10. "ОТГ" - 3 (5), 11. "ДЮСШ-1" - 0 (4).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую