ye-logo.v1.2

Півстоліття відзначила Старокостянтинівська бригада тактичної авіації

Суспільство 2279
На урочистості до ювілярів завітали представники вищих штабів, командири, льотчики, штурмани і техніки запасу та у відставці різних років
На урочистості до ювілярів завітали представники вищих штабів, командири, льотчики, штурмани і техніки запасу та у відставці різних років. Фото: mil.gov.ua

Під час урочистостей відкрили пам’ятну стелу літаку-бомбардувальнику Су-24М.

 У п'ятницю, 3 червня, 50-річчя святкувала сьома бригада тактичної авіації імені Петра Франка, що базується у Старокостянтинові. Як повідомляють на сайті Старокостянтинівського РДА, на урочистості до ювілярів завітали представники вищих штабів, командири, льотчики, штурмани і техніки запасу та у відставці різних років, представники органів влади, духовенства, волонтери, депутати та громадські діячі.

На озброєнні бригади є літаки Су-24М, Су-24МР та Л-39. За час проведення АТО екіпажі виконали більше 150 бойових вильотів.

“В рамках святкування відбулося урочисте відкриття пам’ятної стели літаку-бомбардувальнику Су-24М. Відкрили стелу льотчики: підполковник запасу Андрій Антонов і штурман майор Олександр Карачов, які мужньо виконали свій військовий обов’язок. Також учасники заходів вшанували пам’ять загиблих воїнів-авіаторів покладанням гірлянди до підніжжя стели «Батьківщина — синам своїм крилатим», що знаходиться поблизу 42-го гарнізонного будинку офіцерів”, - пишуть на сайті Старкостянтинівської райдержадміністрації.

Для військових частини організували концерт та нагородили кращих із них. Перед ювілярами бригади різних поколінь, їх сім’ями і численними гостями виступили солісти, творчі колективи гуртків і студій будинку офіцерів та творчої волонтерської сотні «Рух до перемоги».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую