ye-logo.v1.2

У Дунаївцях спіймали “гастролерів”, які викрадали акумулятори та магнітоли з автівок

Кримінал 1623
Майно повернули власникам
Майно повернули власникам. Фото: facebook.com

Таким чином хлопці хотіли підзаробити на відпочинок.

Двоє приятелів-однолітків, студентів Новоушицького коледжу, інколи навідувалися до Дунаєвець відпочити. Коли в черговий раз їм захотілося відпочинку, не вистачило грошей. Як пишуть дунаєвецькі поліцейські на сторінці у Фейсбуці, молодики думали, як можна швидко «дістати» гроші, і вирішили піти на крадіжку. 

“Приїхавши у Дунаївці, у дворі багатоповерхівок хлопцям пригледілися Жигулі. Викруткою вони зламали замок в дверях автомобіля, після чого викрали автомагнітолу та акумулятор. Своїми діями зловмисники завдали шкоди 33-річному дунаївчанину на суму 840 гривень. Наступного дня хлопці знову приїхали у Дунаївці та, діючи за старою схемою, знову із Жигулів викрали автомагнітолу та акумуляторну батарею. Цього разу зловмисники завдали шкоди 35-річному священику на суму 1335 гривень”, - пишуть поліцейські.

Хлопці планували продати крадене, але працівники поліції їх викрили раніше. Все майно повернули власникам. Згідно частиною статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Матеріали кримінального провадження вже направили до суду.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую