ye-logo.v1.2

Футбол. Один із лідерів Рівненcької першості став суперником «Агробізнеса»

Спорт 1641
Команді з Волочиська, щоб стати як мінімум бронзовим призером чемпіонату, потрібно за сумою двох матчів перемогти ФК Малинськ із Рівненської області
Команді з Волочиська, щоб стати як мінімум бронзовим призером чемпіонату, потрібно за сумою двох матчів перемогти ФК Малинськ із Рівненської області. Фото: з архіву

Відбулося жеребкування 1/4 фіналу чемпіонату України з футболу серед аматорів.

У чвертьфіналі аматорської першості волочиський «Агробізнес» зіграє з ФК «Малинськ», який торік у першості Рівненської області став бронзовим призером.

Суперник подолян на груповому етапі чемпіонату України серед аматорів посів перше місце в групі 1, вигравши чотири поєдинки. Ще один матч ФК «Малинськ» зіграв у нічию та зазнав однієї поразки. Малинчани в шести поєдинках забили 13 голів та 8 пропустили.

У нинішній першості Рівненської області майбутній суперник «Агробізнесу» посідає друге місце, маючи в активі три перемоги та по одній поразці й нічиєї.

Перший поєдинок між цими командами пройде в Малинську 12 червня, а матч-відповідь – у Волочиську 18 червня. Саме за підсумками двох протистоянь і стане відомо чи зможе «Агробізнес» вперше в історії пройти до півфіналу чемпіонату України серед аматорів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую