ye-logo.v1.2

Коли твій приклад надихає…

Спорт 3296

Спортивний клуб «Evolution» вже став частиною мого щоденного побуту.

Вже навіть чоловік, плануючи якісь посиденьки з друзями увечері, прораховує, на який день краще, адже у мами шопонеділка, щосереди і щоп’ятниці – тренування.

Крім того, на роботі є ще кілька дівчат, які також відвідують тренажерний зал. Тому майже щодня обмінюємось враженнями та емоціями від вчорашнього тренування. Ділимось досвідом виконання якоїсь нової вправи, рецептом смачного і здорового сніданку (чи обіду) і, звичайно, тішимось мінусами в кілограмах чи сантиметрах.

Напевно, розмовляємо ми з таким натхненням, що інші колеги, не такі спортивні :) теж підключаються до діалогу та багатозначуще вимовляють: «А може б мені ще спробувати?».

Втім, вагання деяких моїх знайомих уже переросли у реальні дії – і вони також почали займатися у спортклубі. Як розповіла моя подруга: «Спочатку я читала твої пости, але для реальних занять в мене була сила-силенна відмовок: нема часу, не той настрій, ліньки… Але коли я побачила, як ти схудла, то зрозуміла, що хочу теж так само».
Тепер ми ходимо на тренування разом.

А нещодавно просто на вулиці зустрілись з ще одним учасником проекту «Маю ціль» Русланом Юшкевичем. Довго не могли наговоритись. Врятувало лише те, що він поспішав на тренування, а я – на роботу.

А для тих, хто все ще вагається, раджу просто прийти і спробувати.

І можна навіть уже цієї суботи, 11 червня о 18.00. Спортклуб «Evolution» запрошує усіх бажаючих на стадіон «Поділля» на так званий «street workout» - вуличне тренування. Організатори обіцяють «новий рівень, нові враження та нове обладнання!».

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую