ye-logo.v1.2

Хмельницькі волонтери придбають на передову реанімобіль за 6 тисяч доларів

Суспільство 1813
Кошти на транспорт збирали на концерті
Кошти на транспорт збирали на концерті. Фото: з архіву

Кошти збирали на благодійному концерті за участі відомих зірок.

У Хмельницькому волонтери та небайдужі містяни зібрали понад 100 тисяч гривень на реанімобіль у зону АТО. Це кошти, виручені за продаж квитків на благодійний концерт за участі відомих артистів Арсена Мірзояна, Христини Панасюк, гуртів “Stanza “, ”Шабля”, а також завдяки спонсорам.

Організовуючи концерт, ми планували придбати реанімобіль за кордоном орієнтовно за 18 тисяч доларів. Але нам допомогли волонтери з Рівного, Києва, діаспора з-за кордону. Знайшли автомобілі значно дешевші і з відповідним наповненням. Тому маємо сьогодні два варіанти спецтранспорту, з необхідним оснащенням. Приблизна вартість — від 6 до 8 тисяч доларів або євро. Будемо обирати”, - розповідає активістка організації "Автомайдан-Хмельниччина" Вікторія Середюк.

За її словами, якщо коштів не вистачить, намагатимуться їх дозбирати, залучатимуть спонсорів.

“Однозначно відправимо реанімобіль на передову, поки що не вирішили, кому. Будемо моніторити ситуацію на передовій, і коли матимемо автомобіль, то завеземо його тим, кому він більш необхідний, і де може допомогти”, - каже волонтерка.

Нагадаємо, десятки виконавців дарували свої виступи, щоб допомогти бійцям АТО. На сцені виступали Арсен Мірзоян, гурти “Stanza “, ”Шабля”, “Кайрос”, “Периферія”, співаки «Мистецької сотні «Гайдамаки», Христина Панасюк та юний волонтер Артем Харченко. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую