ye-logo.v1.2

У Дунаївцях двоє студентів пограбували свого одногрупника

Кримінал 1532
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Фото: styknews.info

Хлопці відкрито викрали мобільний телефон вартістю понад 1400 гривень.

Мешканець Новоушицького району, 16-річний студент приїхав у Дунаївці, де навчався в місцевому училищі. На зупинці хлопець зустрів свого 17-річного одногрупника, який був разом зі своїм товаришем. У поліції кажуть, що хлопці попросили у одногрупника мобільний телефон, нібито послухати музику. За кілька хвилин, коли телефон опинився у руках одного із зловмисників, хлопці почали тікати.

“Потерпілий спробував наздогнати своїх кривдників, але не зміг. Хлопець до останнього сподівався, що одногрупник невдало пожартував і по приїзду в училище поверне йому телефон, але так і не зміг до нього додзвонитися на протязі всього дня. До того ж, останній не прийшов на навчання. Лише тоді потерпілий звернувся за допомогою до місцевих поліцейських, які одразу знайшли зловмисників. Викрадений мобільний телефон " FІy-IQ456" вилучили і повернули власнику”, - повідомляють поліцейські.

Відповідно до частини 2 статті 186 "Грабіж" Кримінального кодексу України обом підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую