ye-logo.v1.2

Як не спалити будинок і де купатись: хмельницькі рятувальники нагадують дітлахам про безпечний відпочинок

Суспільство 1453
Діти з пришкільних таборів навчалися правилам безпечного відпочинку
Діти з пришкільних таборів навчалися правилам безпечного відпочинку. Фото: km.mns.gov.ua

У формі гри діти з пришкільних таборів навчалися правилам безпечного відпочинку.

У Хмельницькому рятувальники провели для дітей акцію «Відпочиваю безпечно». Задля безпечного відпочинку під час літніх канікул з дітворою вкотре повторили про правила безпеки життєдіяльності.

“Акцію у Хмельницькому палаці творчості для дітей та юнацтва провели педагогічні працівники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності спільно з рятувальниками саме наприкінці зміни пришкільних дитячих таборів. Незабаром діти вже не відвідуватимуть табір, більше часу вони перебуватимуть вдома під меншим контролем дорослих”, - зазначають надзвичайники.

Рятувальники зосередили увагу дітвори на небезпеках, характерних для літнього періоду, серед яких: пожежі через дитячі пустощі з вогнем, безпека відпочинку біля водойм та у лісі, небезпечні рослини та комахи навколо нас, безпечні та корисні продукти.

Діти навчались, граючись

Діти гралися, змагалися і одночасно навчалися, повторили правила безпечного відпочинку у спекотну погоду, знайомилися із засобами пожежогасіння. Неабиякий інтерес у дітей викликав такий прилад, як нітратомір. Усі бажаючі мали можливість дізнатися про вміст нітратів у своїх улюблених фруктах та овочах.

В інтерактивній та ігровій формі діти із задоволенням повторили правила безпечного відпочинку

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую