ye-logo.v1.2

Футзал. «Спортлідера+» більше не буде

Спорт 2387
Хмельницький Спортлідер+ відтепер називатиметься СК Сокіл
Хмельницький Спортлідер+ відтепер називатиметься СК Сокіл. Фото: з архіву

Натомість, клуб не припиняє своє існування, а перейменовується та планує розвивати ще й інші види спорту.

У новому сезоні чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» не буде хмельницького «Спортлідера+». Натомість, замість нього виступатиме інший клуб – «Сокіл», який є правонаступником команди, яка в сезоні 2014-2015 років стала срібним призером чемпіонату країни.

«Клуб не припиняє свого існування, - каже Іван Гончар, вже екс-президент «Спортлідера+», який очолив новий клуб «Сокіл». – Спортивний клуб «Сокіл» став правонаступником «Спортлідера+», який включатиме в собі не лише футзал, а й, не виключаю, й інші види спорту. Все це буде під назвою СК «Сокіл». Чому вирішили піти на такий крок, бо, думаю, «Спортлідер+» - завелика назва. До того ж, хочемо розвивати фанатський рух, а сокіл – це український птах, який дуже високо літає і в мабутньому, сподіваюся, наш спортклуб досягне нових висот».

Нову емблему та форму «Сокола» представлять на загал вже в липні, коли вже екс-гравці «Спортлідера+» почнуть підготовку до нового чемпіонату. А вже на початку серпня в Хмельницькому проведуть традиційний турнір «Кубок свободи». «Цього року він стане міжнародним, - каже Іван Ярославович. – До нас мають приїхати сильні клуби з Польщі та Білорусі, а також учасники української «Екстра-ліги».

А тим часом, Асоціація футзалу України затвердила склад учасників нового чемпіонату «Екстра-ліги», в якому візьмуть участь 10 клубів. Окрім хмельницького «Сокола» в новій першості зіграють «Енергія» (Львів), «Локомотив» (Харків), «Продексім» (Херсон), «Титан-Зоря» (Покровське), «ЛТК/ІнБев/НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ), «Ураган» (Івано-Франківськ), «Кардинал-Рівне» та два дебютанти – «ХІТ» (Київ) і «Юні-Ламан» (Чорноморськ).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую