ye-logo.v1.2

Про результати звернень до ЦНАПу хмельничан тепер повідомлятимуть SMS-кою або електронною поштою

Суспільство 1609
З часу створення ЦНАПу результати видавали у Центрі
З часу створення ЦНАПу результати видавали у Центрі. Фото: www.khmelnytsky.com

Після отримання повідомлення заявнику необхідно звернутися за результатом у Центр.

Відвідувачів Центру надання адміністративних послуг про готовність результату до видачі інформуватимуть SMS-повідомленням або на електронну пошту. У міській раді повідомляють, що текст повідомлення буде таким:“Просимо отримати результат послуги. ЦНАП, вул. Соборна, 16, тел.: (0382) 76-58-61”.

У електронному повідомленні зазначається: “Хмельницька міська рада/Центр надання адміністративних послуг/Розгляд Вашого звернення, що має реєстарційний № хххх-хх, завершений. Ви можете отримати документи за адресою: вул. Соборна 16, згідно загальної черги відвідувачів ЦНАПу”.

“Якщо ж заявник не залишив мобільного номеру телефону, а лише стаціонарний – працівник Центру, відповідальний за видачу результату, особисто зателефонує та повідомить про готовність відповіді. Після отримання такого повідомлення заявнику необхідно звернутися за результатом адміністративної послуги у Центр надання адміністративних послуг(вул. Соборна, 16, понеділок-середа – з 9.00 до 16.00 години, четвер з 9.00 до 18.00, п’ятниця – з 9.00 до 16.00, субота – з 08.00 до 15.00), отримати талон електронної черги на послуги “Забрати готові документи”, - повідомляють на сайті міської ради.

Начальник управління адміністративних послуг – адміністратор Олексій Хохлов, розповідає, що з часу створення ЦНАПу результати видавали у Центрі, а згодом проаналізували ресурси, які на це витрачали, вирішили використовувати сервіс SMS-повідомлення на мобільний номер та повідомлення на електронну адресу. Їх заявники залишають адміністратору Центру під час реєстрації їх звернень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую